Olivetti ECR 8200

SKU: 5500104011
14 500 kr
Moms: 3 625 kr
st
Inklusive kontrollbox, leverans, registrering hos skatteverket, samt programmering av företagsuppgifter, loggan och varugrupper.

Kassaregister - Olivetti 8200 är ett robust och väldigt lättanvänt kassaregister som går att lita på. I priset ingår själva kassaregistret, Skattekontrollenhet - Cleancash och kassalåda. Kassalådan går att demontera och sätta t.ex. under ett bord eller på sidan för att spara plats på din kassadisk. Kassaregister - Olivetti 8200 har 16st snabbknappar för artiklar och produkter, SD-kort där elektronisk journal lagras, stora knappar och en tydlig upphöjd kunddisplay.

ECR 8200 ETT KASSAREGISTER TILLVERKAT FÖR DEN NYA SVENSKA KONTANT- HANTERINGSLAGEN FRÅN EN AV EUROPAS STÖRSTA LEVERANTÖRER

Olivetti ECR 8200 är ett kassaregister som passar för alla verksamheter från enmansföretagaren till den större restaurangverksamheten. Den har en stor grafisk display mot kassören för lätt avläsning. Löstagbart SD minne för automatisk backup av data som är programmerad i maskinen samt journal. Givetvis finns flera språkmoduler i maskinen som standard även Svenska. Den kan programmeras från Din PC för att lätt kunna få in alla dina artiklar, logotyp mm på ett smidigt sätt. Sist men inte minst är den förbered för att kopplas till en Clean Cash enhet av en certifierad servicetekniker för att garantera en certifierad kassalösning som följer den nya Svenska kontanthanteringslagen för Din trygghet.
* Anslutningsbartill PC för enkel programmering av överskrift av kvitto och fotnot även möjlighet att överföra grafisk logo till kassaregistret du kan även göra din programmering av PLU mm på detta sätt.
* 99 varugrupper som kan indelas i upp till 10 varugruppskategorier.
* Upp till 3000 prisreferenser (PLU) med möjligheten att tilldela en avdelning och skattesats till varje.

Liknande produkter

Även köpta produkter